Ovo je web stranica Ville Taborec, koja je u vlasništvu Nives Radotić, Samobor.

Villu Taborec moguće je kontaktirati putem e-mail adrese: info@villataborec.com i na telefon +385 91 795 72 38

Za svakog posjetitelja (u daljnjem tekstu: Posjetitelj) web stranice Ville Taborec (u daljnjem tekstu: Web stranica), Web server automatski prepoznaje njegovu IP adresu, ali samo u svrhu ukupne uporabe i izvještavanja. Ne pohranjuju se podaci kojima se može osobno identificirati Posjetitelj.

Villa Taborec ne prikuplja podatke o Posjetitelju. Informacije koje prikuplja koristi za potrebe interne revizije i one se nakon toga brišu.

Kolačići (Cookies)

Kolačići su neprimjetni dokumenti koji se privremeno čuvaju na tvrdom disku i omogućuju da Web stranica prepozna računalo Posjetitelja kad sljedeći put posjetiti Web stranicu. Pružatelj koristi kolačiće samo kako bi prikupio informacije koje se odnose na korištenje internet stranice. Web stranica koristi podatke iz Google Analytics za marketing oglašavanja. To znači da na osnovi Posjetiteljevog posjeta stranice možete vidjeti oglase Ville Taborec na Google oglašivačkoj mreži ili na drugim internet stranicama koje koriste tu vrstu oglašavanja. U tu svrhu koriste se kolačići kao što su Google Analytics kolačići ili neki drugi strani kolačići kao što su DoubleClick kolačići, pomoću kojih se optimiziraju prikazi oglasa na stranicama koje Posjetitelj posjećuje te bilježe njegove/njezine posjete na tim stranicama. Također, na osnovi Posjetiteljevih interesa, koriste se podaci iz Google oglašavanja te podaci trećih stranica (one npr. bilježe starost, spol i interes) u kombinaciji s Google Analytics za bolje razumijevanje, analizu i optimizaciju oglašavanja i rada Web stranice.

Korištenje osobnih podataka

Ako Posjetitelj dostavi Villi Taborec svoju e-mail adresu radi dostave informacija, dobit će samo one informacije koje je zatražio. Villa Taborec neće bez izričite suglasnosti Posjetitelja istome dostavljati promotivne ponude, newsletter-e i slično.

Posjetiteljima koji dostave Villi Taborec svoje telefonske brojeve u svrhu obavještavanja o rezervacijama, zahtjevima ili radi prikupljanja informacija, Villa Taborec priopćit će traženo telefonskim putem.

Villa Taborec jamči da će se sve osobne podatke koje je Posjetitelj dostavio čuvati s najvećom pažnjom te će ih koristiti samo u svrhu ispunjenja ugovora, ispunjenja svojih zakonskih obaveza ili u svrhe za koje je Posjetitelj dao svoju privolu.

Villa Taborec ne ustupa bilo kakve osobne podatke prikupljene na svojim stranicama, uključujući formulare ili liste kontakata elektroničke pošte trećim osobama, osim u svrhu ispunjenja ugovora, svojih zakonskih obaveza ili u svrhe za koje je Posjetitelj dao svoju privolu.

Pravo na pristup osobnim podacima

Na zahtjev Posjetitelja, Villa Taborec omogućit će Posjetitelju pristup svim njegovim podacima kojima raspolaže, a koje mogu uključivati financijske informacije (npr. podaci o kreditnim karticama), transakcijske podatke (npr. podatke o datumima kada su platili našu uslugu, količinama i vrsti usluge), priopćenja da je Posjetitelj usmjeren na stranice Ville Taborec (npr., e-mailova, upite kupaca), kontakt podatke (npr. ime, adresa, broj telefona) i opis tih podataka

Posjetitelj može ove podatke ispraviti tako da pošalje e-mail na gore navedenu adresu Ville Taborec, pozivom gore navedeni telefonski broj ili pismenim putem na gore navedenu adresu.

Povjerljivost komunikacija

Villa Taborec poštuje privatnost Posjetitelja. Svaka komunikacija između Ville Taborec i Posjetitelja smatra se strogo povjerljivom. Villa Taborec jamči da će se svi prikupljeni podaci tretirati s najvišom razinom povjerljivosti te u skladu sa zakonskim regulativama o zaštiti podataka.

Razmjena osobnih podataka vrši se putem https protokola.